luni, 13 iunie 2011

Street Delivery - festivalul urban de arhitectura si arte


Street Delivery este un festival urban de arta si arhitectura ce a avut loc in Bucuresti, in perioada 10 -12 iunie 2011 pe Strada Arthur Verona intre libraria Carturesti si Gradina Icoanei.
Aici va puteti intalni cu artisti cunoscuti sau mai putin cunoscuti care testeaza creativitatea talentului cultural intr-un mod diferit.





Copii care-si exprima talentul intr-un mod foarte placut si relaxant, desenand pe sticla.Impatimiti ai cartilor pot achizitiona materialele gratis in timp ce savurau o limonada cu aroma de menta, totodata va puteati delecta cu muzica raggae, electro urmarindu-i pe cei care faceau graffiti.
Mergand mai departe, aproape de Gradina Icoanei ii gaseam pe cei care reprezentau "Atelierul Pegas" cei de la "Salvati Rosia Montana","Atelierul de Olarit", sculptura in piatra , reconditionari de obiecte vechi, jocuri pentru cei mari si cei mici (go, table, sah) si sa nu uitam de "Allkimik - Atelierul de fotografie clasica" si mai mici decat atat se puteau gasi articole handemade, cercei, brose si multe minunatii pentru fete. 
Street Delivery militeaza pentru un oras care sa ofere bucurie locuitorilor sai, pentru un oras in care pietonilor 
le este acordata aceeasi importanta ca si celorlalti participanti la trafic, deoarece reinventeaza si intareste rolul structural  pe care spatiul public il joaca in viata locuitorilor prin convertirea peisajului urban in spatiu viu.



























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...